Εκπαίδευση & Coaching για επιχειρήσεις

Επαγγελματική ανάπτυξη επιχειρήσεων και εταιρειών μέσω της ψυχολογίας.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εργασιακή ή αλλιώς οργανωσιακή ψυχολογία στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Δυστυχώς ακόμα και το τμήμα HR αποτελεί για πολλές Ελληνικές επιχειρήσεις άγνωστη λέξη, και ακόμα χειρότερα εταιρείες που διαθέτουν τέτοιο τμήμα δεν το αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό.

Προσωπική ανάπτυξη
Πρόγραμμα bebetter

Ομαδικές και ατομικές συνεδρίες
Το be better είναι ένα τετράμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης που βοηθάει τους ανθρώπους να γίνουν το καλύτερο που μπορούν στους τέσσερις βασικούς άξονες της ζωής τους, οι οποίοι είναι η καλή υγεία (ψυχική και σωματική), οι διαπροσωπικές σχέσεις (ερωτικές, φιλικές, γονεακές, συζυγικές, επαγγελματικές), η επαγγελματική επιτυχία και η αυτογνωσία. Μέσα από δομημένη εκπαίδευση και βιωματική αναζήτηση το άτομο θα καταφέρει να αναδημιουργήσει μια καλύτερη έκδοση του εαυτού του.

Ψυχοθεραπεία

Ομαδικές και ατομικές συνεδρίες
Η Ψυχοθεραπεία έχει ως γνώμονα, να βοηθήσει τους ανθρώπους που επιθυμούν μια γενικότερη αναθεώρηση του τρόπου που ζουν και αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους, με απώτερο στόχο να γίνουν ποιο λειτουργική και ευτυχισμένοι.

Συμβουλευτική

Ομαδικές και ατομικές συνεδρίες
Η ατομική συμβουλευτική είναι μια διαδικασία αλληλεπίδρασης μεταξύ του συμβούλου και του ενδιαφερόμενου, και έχει ως σκοπό την ψυχολογική ενδυνάμωση του δεύτερου, ώστε να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της ζωής με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η Συμβουλευτική έχει ως σκοπό, να βοηθήσει το άτομο να κατανοήσει τι του συμβαίνει, να πάρει την ευθύνη της ζωής του, να βρει τον δικό του τρόπο διαχείρισης των καταστάσεως και των εμπειριών που βιώνει και τελικά να ενδυναμώσει και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του.